Em dirigeixo a tu per a donar-te la benvinguda com a soci i oferir-te la nostra entitat per a que et sentis acollit i encoratjar-te a participar en les nostres activitats.

 

Aprofito l’ocasió per a informar-te d’alguns punts d’interès sobre la nostra història i el funcionament general del club.

 

El Club Ciclista Terraferma es va fundar l’any 1.983 i de seguida va esdevenir un dels clubs ciclistes de més prestigi de la ciutat. Era l’organitzador de nombroses activitats (sortides dominicals, marxes cicloturistes multitudinàries, la tradicional cursa de l’indiot, la portada de la flama del Canigó a Lleida, col·laboracions en la programació de diferents curses, trobades familiars en dates senyalades de l’any, menjades, etc, etc.). Amb el pas dels anys, les coses han anat canviant i, lamentablement, en l’actualitat ja no es poden organitzar segons quines activitats, però hem anat adaptant-nos i, avui en dia, encara tenim la satisfacció de ser el club més important de Lleida i el que més esdeveniments organitza.

 

El nombre de socis actual està pel voltant dels cent setanta cinc. Per al nostre funcionament, disposem d’una Junta Directiva formada pel President, el Secretari, el Tresorer i els vocals per tal de vetllar, organitzar i promoure les diferents activitats. Aquesta junta està permanentment en contacte i tenim nombroses reunions.

 

Posseïm una pàgina web molt activa, així com la presència a les xarxes socials. Cada any elaborem un calendari amb les sortides que realitzem tots els diumenges i tots els festius, les quals estan a disposició de tothom a la pàg. web. Com és natural, hi ha diferents nivells d’edats i de condició física entre els socis, per la qual cosa ens dividim en quatre grups: A, B, C, i D,cada soci pot triar el grup on vegi que s’adapta millor a les seves característiques.

 

Com ja t’he dit, aquest escrit té la finalitat de donar-te la benvinguda i, al mateix temps, donar-te una informació bàsica per a que ja ens coneguis una mica, encara que la coneixença real és la que aniràs fent convivint entre nosaltres i, des d’aquí t’animo a participar en tot allò que et vingui de gust i estic segur que trobaràs entre nosaltres una gran família molt acollidora.

 

I per últim com a regal de benvinguda et fem entrega d’un polo, per a poder aconseguir-lo et passo el contacte del nostre company Beni que es l’encarregat de la logística del club,  ja et ficaràs d’acord amb ell pel lliurament..

BENI : 636 536 149

 

Benvingut!!!

Arturo Santiveri, president.

WhatsApp chat